FÅNGA DAGEN!





onsdag 2 juni 2010

Onsdag!

Så himla skönt väder i dag jag har njutit av varenda liten solstråle som jag har fått på mig.

På morgonen så gick jag och Nova till dagis sen så gick jag ensam hem igen. Jag åt min frukost, och sen vart det till att städa altanen då vi får besök i helgen. Jonnys syster och sambo kommer och ska sova över hela helgen då vi skall fira Jonnys pappa som fyller år på lördag!

Sakerna som jag har hade på altanen från min mammas torp är kvar men jag har ställt dom i ett hörn snyggt och prydligt och så har jag sopat och svabbat av altanen.

Sen så var det dags att hämta Nova, jag hade en liten överraskning till henne och det blev picknick med bad vid skärsjö. Så härligt!
Tuff cykeltjej!
Men innan vi kom dit så cyklade vi till farmor och farfar tog oss en kopp kaffe och Nova fick lite glass. Där efter gav vi oss i väg till skärsjö.
Nu är är nova redo för att doppa fötterna och så är hon in smord med solkräm! Sån tuff bad tjej.


Här sitter hon vid bryggan och tycker det är så roligt hon ville nästan inte gå där ifrån för att ta en fika.
Det blev en macka, saft och så klart ett halvt paket med russin.

Nova med sin söta grod-badring!
Nova älskar russin!
När klockan blev dags så skulle vi åka hem, och det vart inga svårigheter eller tårar. I dag jag sa till Nova att detta får vi göra fler gånger och hon förstod, när vi väl var hemma så gjorde jag pannkakor Nova åt två stycken och jag åt en med rårörda lingon till.
När vi var färdiga med kvällsmaten så var det dags för en dusch och Nova hon somnade gott i sin säng. Jag hoppas att det blir fint väder i morgon så att jag och Nova kan få vara ute är ju så himla skönt ute.

Nu så ska jag ta mig en dusch sen blir det att titta lite på TV ha det så bra nu allihopa och varma solkramar till er!




1 kommentar:

  1. Låter som en toppendag!! Åh.. den är ju så fin den badräkten! Lowa skulle tvunget ha med Hello Kitty så att så fick det bli! ;)

    Kramizzz

    SvaraRadera