FÅNGA DAGEN!





tisdag 15 juni 2010

Helgen!


Hejsan på er mina vänner jag har varit borta i helgen och tyvärr inte hunnit blogga men nu så tänkta jag ta mig en lite blogg tid.

I fredags så var det vågdag och jag ställde mig på morgonen vågen visade 105,4kg jag har losat 0,6kg totalt 25kg.

Så nöjd sakta men säkert går jag ner.

Idag är det fredag och vi åker tidigt i från Aneby och anländer i Lerum på förmiddagen. Vi träffar på Mary, Janne och tar följe upp till deras nya lägenhet som dom skall flytt in i slutet på juli. Den var så fin vilken utsikt.
vy från balkongen!

Sen vart det i väg till Alingsås där vi träffade på Yeni den blivande bruden vi satte igång med att förbereda maten och det var riktigt roligt.

det vart en sen kväll men vi sov gott i lägenheten.

Den stora dagen lördag vi åker hem till Yeni och Jonas hem och gör oss i ordning för att sen be ge oss till bröllopet och vi är så nöjd och glada.
Jonas & Yeni.
Bröllopsåket!
Efteråt beger vi oss till fest lokalen där det var stationer som man skulle göra och där det serverades buffé och tårtbuffé.
När alla gästerna kom fick dom champagne med chokladdoppad jordgubb. Maten bestod av pasta med pepparot och äpplesås, rökt fläskfilé, kycklingspett, laxpaj, kräftpate, frukt, kassler, skinka, oliver gurka potatissallad, vanlig sallad, och ost med kex.

stationerna var att man skulle bli fotad med sin familj, måla en tavla, poängpromenad, och sen på kvällen fanns det möjlighet att sjunga karaoke för den som ville det.

Söndagen kom och vi är så nöjda med helgens party. Vi åkte hem efter lunch och vi somnade trötta i våra säng.

1 kommentar: