FÅNGA DAGEN!





tisdag 1 juni 2010

Tisdag!

Hejsan på er alla här är det full fart nova är på dagis och jag sitter på altanen och skrapar stolar, medans tvättmaskinen går för fullt. Jag har haft en jättetrevlig helg och en riktig mysig måndag tillsammans med Nova.

Men i dag så måste jag gnälla då jag blir så arg på den här förbannade försäkringskassan jag har fortfarande inte fått pengar från dom och jag skickade in alla papper på min sjukskrivning efter min op den 5 maj och det är skamligt jag ringde dom i fredags och då säger dom att dom inte har fått in papper utan bara papper på sjukskrivningen. typiskt att dom är så krångliga när man har räkningar som skall betalas gggrrrrrr!

Så nu har jag skrivit av mig jag får sitta i telekön för att stöta på dom igen. Då de sa att det skulle skicka nya papper till mig och i dag är det tisdag och jag har fortfarande inte fått några papper.

Jag tänkte att jag skulle städa av köket i dag också så jag kan lägga på den nya mattan som jag har fyndat på loppis 20kr, naturligtvis så har jag tvättat den!

Nä nu är det dags att köra igång igen skall hämta Nova kl:14:00 på dagis så det är bäst att jag börjar jobba!

Ha det så bra kram Petra!

1 kommentar:

  1. Hej Petra! Jag hittade hit efter att ha stött på dig på viktop.se! Jag var med på infomötet i värnamo som följeslagare till min väninna. Jag har ett svagt minne att ja såg dig där :)
    Hur har det gått efter operationen? Jag har nu beslutat mig att själv få en sådan operation då jag också är trött på jojjobantning! Så nästa vecka ska jag till läkaren här i jönköping och be om att få en remiss, hoppas verkligen inte det ska bli något problem då jag haft en sån remiss innan. Vet du när läkarna från sophiahemmet är nere i värnamo nästa gång? Hoppas verkligen att jag ska få operationen redan i höst! Lycka till!! Ska följa din blogg :)

    SvaraRadera