FÅNGA DAGEN!





tisdag 31 augusti 2010

Frissan & marknad

Hej på er idag så har det hänt saker jag lämnade nova på dagis sen bar det i väg till Aneby marknad. Det gick fort att gå igenom den, men jag införskaffade lite höstblommor som jag satta på framsidan, på vår trappa. och så köpte jag en ny plånbok då Jonnys var trasig, han blev jätteglad.

Å så var det dags att gå till frissan jag är rätt så nöjd dock måste jag gå tillbaka i morgon då ena sidan inte stämmer riktigt med den andra.
Jag nappade på Malins förslag på frisyr, jag tänkte a blir det galet så växer det ut. Men jag passade i den frisyren skit bra.
Framsidan!

Sidan!

Bak!

Det ser lite konstigt ut när jag tar farm örat men om jag inte gör det så ser det ännu knasigare därför skall jag tillbaka i morgon så får dom fixa det direkt om jag ska så vänta.

I kväll så har jag tränat på min crosstrainer kändes riktigt skönt så nu så skall jag ta mig en dusch och sen så ska jag krypa till sängs sov gott alla vänner kram!

1 kommentar:

  1. Fan va snyggt!! Vet du.. du skulle haft en typ mahogny färg i! Rött snyggt!!! Den färgen jag hade förra året vid nyår typ!
    Ska själv slänga i den nästa gång jag tonar håret!

    SvaraRadera