FÅNGA DAGEN!





måndag 30 augusti 2010

Måndag

Jag vaknade ut vilad och glad för idag är det måndag och jag satte igång direkt med att röja och tvätta undan lite tvätt så att jag har nästan nu kommit ikapp.

 I går så ringde min farmor och hon ville så gärna att jag skulle komma ner till henne och hon ville betala bussbiljetten för mig så jag  ska ringa henne och tala om att jag tänkte komma ner nästa vecka.
För efter frukosten så ringde jag min väninna Yeni och då talade hon om att hon var ute och letade efter svamp, jag blev sugen så jag tog på mig och Nova varma kläder och så gick vi ut i skogen som ligger nära oss.

Vi hitta Lite svamp så det räcker till två mackor ;0) Nova var så duktig och orkade gå hela vägen vi var ute i ca;1½ timme och vi hade det så mysigt.

Så underbart!

Stora härliga kantareller!

Nova med en kantarell!

Det är roligt att gå i skogen och leka med pinnar och sjunga en visa som dom sjunger på dagis!

Jonny tycker inte om kantareller men jag får se om Nova tycker om det annars så får jag ta och äta dom själv vilket inte tackar nej till.

Rensade Kantereller!
Om jag inte använder kantareller så kan jag alltid göra en kantarellsås som jag kan ha till dagens middag som kommer bli kassler och potatis.  Jag har inte bestämt mig än.
Efter rensning av kantarellerna så tog jag och Nova oss en fika det blev hembakad kanelbulle och saft jummi.

Gott med bulle men jag vill inte vara med på bild!

Jag fick henne att fastna en då ;0). Nu så skall jag kolla upp lite som jag måste fixa innan sambon kommer hem så man är fri till att göra något roligt så är man klar med sina måsten.

I morgon skall jag till frisören får se vad det blir för frisyr kanske den som Malin tyckte att jag skulle klippa  skulle det se för hemskt ut så växer ju håret ut igen.
Kan ju vara roligt att prova på något nytt.
Ni får väta tills i morgon så får vi se om jag våga visa er hur frisyren blev. Ha det så bra nu mina bloggläsare kram Petra!


1 kommentar: