FÅNGA DAGEN!





tisdag 18 maj 2010

Tisdag!

Då var man i full fart igen, Efter jag lämnat Nova på dagis så åt jag min frukost. Där efter så kände jag mig frusen, jag tog mig ett varmt och skönt skumbad. vid 10 tiden så tog jag cykeln till blomsteraffären och hon hade band men det tog slut det räckte inte så hon skulle beställa hem mer så jag slipper byta ut alla banden. Jag vill ju ha det enhetligt och snyggt.

När jag kom tillbaka hem från min lilla samhälles tripp så var det dags att sätta  ihop skänken som jag hade målat i går, alltså jag är super nöjd den gjorde sig perfekt på sin plats!


Väggen ser lite naken och kall men jag har fått hem mina fotoförstoring ar och nu återstår det bara ramar kvar hade tänkt dessa två bilder inramat i en vit ram.


Så vackra orchideer!
Ni har väl inte den fula lampan som kom med på bild i går här kommer den igen hihihii!

Före!

Grundmålad vidare bild kommer när den är klar!


Nu så skall jag sätta igång med nästa projekt. ha det så bra så ses vi senare keam alla bloggläsare!

2 kommentarer:

  1. GUD VA DU ÄR DUKTIG! Helimpad! Mina små försök till inredning verkar närmast tarvliga jämfört med dina resultat! Du får komma o lära mig!

    SvaraRadera
  2. Nu ser ju hur din tvättbräda ser ut! Jag hade nog schabbat till den.. Kul att du satt ett hjärta där med som jag har! =) Kul att kunna inspirera! =)
    Satan vad jag letat efter en sån kanna och tvättfat! Du vill inte sälja det till mig?! :P
    Blir kanonfint iaf!

    KRamizz

    SvaraRadera